Kantong Spout 8.2mm Kanggo Tempel Tamarind Krim Coklat

Nomer Model:DP-4

Merk: Kampak

BahanPET + PE (putih)

Tipe Printing: Gravure Printing

Lumahing Rampung: Laminasi Film

Fitur: Tahan Kelembapan

Panggunaan industri: Panganan

Logo: Nampa Printing Logo Customized

Aplikasi: coklat krim

werna-werna: 0-10 werna


Detail Produk

Tag produk

Kemampuan Penyetor & Informasi Tambahan

1L Spout Pouch kanggo Jus Standing Pouch

produk Katrangan

Kantong iki minangka solusi kemasan praktis sing bisa gampang ditampilake karo produk ing titik adol.Fleksibilitas desain bisa ditambahi kanthi nggunakake punching kontur utawa punching sudhut bunder.

Kantong Cerat 8.2mm Kanggo Pasta Asam Krim Coklat (5)
Kantong Cerat 8.2mm Kanggo Pasta Tamarind Krim Coklat (3)

Kemungkinan aplikasi saka kantong stand-up karo spout

Kantong stand-up kanthi spout minangka pilihan kemasan serbaguna sing cocog kanggo macem-macem produk, kalebu jus, krim, lan cairan.Posisi ngadeg sing stabil kantong ndadekake alat sing efektif kanggo nampilake produk ing titik adol.

Kaluwihan

Kantong stand-up kanthi spout, uga dikenal minangka Doypack, nawakake solusi kemasan sing stabil lan praktis sing bisa nampung kapasitas ngisi sing luwih gedhe tinimbang kantong bantal kanthi ukuran sing padha.Kantong iki bisa dilengkapi spout pojok utawa spout tengah kanggo produk cair, krim, utawa akeh kaya gula.

PerusahaanProfile

Guangdong Champ Packaging, minangka merek anyar sing diadegake ing taun 2020, wis melu percetakan rotogravure, laminating, ngowahi kanggo kemasan fleksibel sajrone pirang-pirang taun (pendahulu kita yaiku kemasan Motian, diadegake ing taun 1986, sing wis nambah pengalaman lan sumber daya pelanggan ing lapangan kemasan. ) lan nglayani macem-macem industri saka macem-macem sektor saka sak ndonya.

perusahaan

Perusahaan

perusahaan-0

Printing

perusahaan-1

Laminasi

perusahaan-2

Curing

perusahaan-3

adhem

perusahaan-4

Slitting

perusahaan-5

Nggawe tas

Perusahaanpakurmatan

FDA

FDA

iso-22000

ISO 22000:2018

iso-22000-zh

ISO 22000:2018

ProduksiProses

proses

CustomizedProses

disesuaikan

Film Rewindarah

wayang

Materi UmumPambuka

Umum-Materi-Introduksi

PackingGaya

gaya packing

Fitur KantongLan Pilihan

pilihan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: