spanduk1-13
spanduk13
spanduk12
spanduk4
babagan-img

Babagan awake dhewe

Guangdong Champ Packaging Co., Ltd.

Guangdong Champ Packaging, minangka merek anyar sing diadegake ing taun 2020, wis melu percetakan rotogravure, laminating, ngowahi kanggo kemasan fleksibel sajrone pirang-pirang taun.Pendhudhuk kita yaiku kemasan Motian, diadegake ing taun 1986, yaiku perusahaan kemasan inovatif sing nggabungake pengalaman pirang-pirang taun kanggo ndhukung para pelanggan kanthi kabeh kabutuhan kemasan.Kita entuk reputasi dhuwur saka klien luar negeri lan lokal kanthi nyedhiyakake produk sing aman lan inovatif kanthi rega sing kompetitif.

sinau liyane

fitur kita

Kita ora mung golek solusi kemasan kanggo sampeyan, nanging uga menehi keuntungan bisnis sing kuwat tinimbang pesaing sampeyan.

Produk Kita

Kita wis melu percetakan rotogravure, laminating, ngowahi kanggo kemasan fleksibel sajrone pirang-pirang taun.

  • Standing Pouch Standing Pouch

    Standing Pouch

  • Kantong Gusset sisih Kantong Gusset sisih

    Kantong Gusset sisih

  • Kanthong Flat Bottom Kanthong Flat Bottom

    Kanthong Flat Bottom

  • Kantong Kontur Kantong Kontur

    Kantong Kontur

  • Film Rolling Film Rolling

    Film Rolling

  • Kantong Spout Kantong Spout

    Kantong Spout

  • Telung Sisi Sealing Bag Telung Sisi Sealing Bag

    Telung Sisi Sealing Bag

Warta paling anyar

Kita wis kerja keras dadi mitra kemasan sing ora bisa ditindakake sajrone jangka panjang.